← Terug

Debiteurenrisico

Eenvoudig online een kredietverzekering afsluiten voor uw klant!

Eenvoudig online een kredietverzekering afsluiten voor uw klant!

Onafhankelijke intermediairs komen regelmatig het handels- en betalingsrisico tegen bij hun MKB klanten. Dit risico is een onderdeel van het zakelijk risico van nogal wat B2B bedrijven. Toch leidt dit niet altijd tot het proactief adviseren en aanbieden van een kredietverzekeringsoplossing. In sommige gevallen wordt een gespecialiseerde ‘placing broker’ gevraagd om de lead op te pakken.

MKB ondernemers ervaren het huidige aanbod van de traditionele kredietverzekeraars nogal eens als complex en administratief belastend. Daarom ontwikkelde Euler Hermes, 100% dochter van Allianz, speciaal voor het MKB een sterk vereenvoudigde kredietverzekering: Allianz Simplicity. Deze kredietverzekeringsoplossing biedt standaard 60% dekking op alle openstaande vorderingen. Met Allianz Simplicity hoeft de MKB ondernemer vooraf geen kredietlimieten meer aan te vragen en geldt een vast tarief per jaar. Eenvoudig en duidelijk, van begin tot eind.

Vraag als adviseur voortaan uw kredietverzekering aan via SUREbusiness
Euler Hermes Nederland is recentelijk een samenwerking aangegaan met MKB Service Provider SUREbusiness. Als gevolmachtigde biedt SUREbusiness onafhankelijke intermediairs toegang tot zakelijke schadeverzekeringen. Hierdoor wordt het nu ook voor u mogelijk om volledig online een kredietverzekering af te sluiten voor uw klanten.

Wilt u graag een aanstelling op dit platform? Neem contact op via www.surebusiness.nl.

Auteur

Linda Meeder

Online Communicatiemanager bij Euler Hermes